МЕНЮ
Количка

HJC

Каска HJC CS-MX II Ellusion MC23Изработена от поликарбонатна кострукция Отлично зработената вътрешност създава превъзходен комфорт Създадена с широк отвор за максмална видимост и пасване с очила “ACS” Advanced Channeling Ventilation System: Чрез отвори отпред топлината и влагата се от..
179.00 лв. 229.00 лв.
HJC CS-MX II Madax MC21SFИзработена от поликарбонатна кострукция Отлично зработената вътрешност създава превъзходен комфорт Създадена с широк отвор за максмална видимост и пасване с очила “ACS” Advanced Channeling Ventilation System: Чрез отвори отпред топлината и влагата се отвежда н..
179.00 лв. 229.00 лв.
HJC CS-MX II Sapir MC3HSFИзработена от поликарбонатна кострукция Отлично зработената вътрешност създава превъзходен комфорт Създадена с широк отвор за максмална видимост и пасване с очила “ACS” Advanced Channeling Ventilation System: Чрез отвори отпред топлината и влагата се отвежда н..
179.00 лв. 229.00 лв.
Каска HJC i50 Fury MC3HSFНовата офроуд каска на HJC е проектирана да създаде лекота и комфорт в агресивен и атрактивен дизайн. Голям отвор оптимизира изгледа за видимост надолу. Две позиции на лентата за очила се настройва за комфорта и предпочитанията на ездача. Удължената козирка блокира слънче..
339.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Сайта е в процес на разработка и поръчки не се приемат и обработват.