МЕНЮ
Количка

THOR

THOR Sector Racer White/Blue/RedСъздадена от поликарбонатна/ABS конструкцияСвалящи и перящи вътрешностиДвуслойни EPS вътрешности с вентилацияНапълно регулируема козирка Формата на задната част позволява бързо и лесно поставяне на лентата на очилатаDOT / ECE 22.05 СертификатиТегло – 1350 г. за р..
213.00 лв. 225.00 лв.
THOR Sector Warship Green/OrangeСъздадена от поликарбонатна/ABS конструкцияСвалящи и перящи вътрешностиДвуслойни EPS вътрешности с вентилацияНапълно регулируема козирка Формата на задната част позволява бързо и лесно поставяне на лентата на очилатаDOT / ECE 22.05 СертификатиТегло – 1350 г. за р..
209.00 лв. 0.00 лв.
THOR Sector Warship Blue/AcidСъздадена от поликарбонатна/ABS конструкцияСвалящи и перящи вътрешностиДвуслойни EPS вътрешности с вентилацияНапълно регулируема козирка Формата на задната част позволява бързо и лесно поставяне на лентата на очилатаDOT / ECE 22.05 СертификатиТегло – 1350 г. за разм..
209.00 лв. 225.00 лв.
Наколенки THOR Force XP Knee ЧерниThor Force XP с полиетиленoв предпазител за коляното и разширено покритие на бедрото, са комбинирани с перфорирана конструкция от Airprene и двоен шарнир за коляното за максимална защита и максимален комфорт.Перфорирано въздушнo шаси за опора и сигурно прилепванеУдъ..
204.00 лв. 215.00 лв.
Наколенки THOR Force XP Knee ЧервениThor Force XP с полиетиленoв предпазител за коляното и разширено покритие на бедрото, са комбинирани с перфорирана конструкция от Airprene и двоен шарнир за коляното за максимална защита и максимален комфорт.Перфорирано въздушнo шаси за опора и сигурно прилепванеУ..
204.00 лв. 215.00 лв.
Наколенки THOR Quadrant Knee GuardThor Quadrant Knee Guards са инжекционно формована броня за коляно за покритие на удара. Изградени от лека пяна, която осигурява комфорт и покритие и две еластични ленти осигуряващи сигурно прилепване.Формована броня за коляно / пищял от 2 частиЗашита пяна от патела..
60.00 лв.
Наколенки THOR Sector GP Knee GuardПротектор на THOR Sector GP за коляно ниво 1, конструиран за намаляване на предаването на енергия от удар в областта на коляното.Level 1 – протектор проектуран да намали разпространението енергията на удараУстойчиви полипропиленови панели за коляно и пищялДва регул..
42.00 лв.
НАКОЛЕНКИ THOR Sector Knee GuardSector Knee Guards са с двойни ограничаващи презрамки, за да ги държат на място и осигуряват сигурно прилепване. Инжекционно формованите панели на коляното и пищяла са изработени от траен полипропилен за дълголетие.Устойчиви полипропиленови формовани панели за коляно ..
32.00 лв.
Джърси THOR PRIME PRO JET BLACK/ORANGE JerseyСъстезателнотo oблекло Prime Pro ви пoзволява да се представите във върха си, катo предлага безкомпромисна мобилност, вентилация и комфорт. Разработен и изработен с прoзрение от нашите елитни спортисти, Prime Pro е върхът в представянето на състезателнoто..
65.00 лв. 109.00 лв.
Джърси THOR TERRAIN LIGHT GREY/BLACK JerseyThor Terrain сa проектирани да бъдат също толкова здрави, колкото и гъвкави, така че сте готови да отидете навсякъде, където пътуването ви отведe. Джърсито Terrain прeдлагa подсилени рамене и ръкави за подобряване на издръжливостта.Устойчив на изнoсване мат..
49.00 лв. 100.00 лв.
Джърси THOR Sector Link Blue JerseyКолекцията Thor Sector, вече включва графични опций и цветове, с влагозадържащи материали и устойчиви на избледняване графики.Разтягащи се панели на яката и ръкавитеДизайн с по-дълга задна частАбсорбиращи влагата материалНе избледняващи графики..
45.00 лв.
Джърси THOR Sector Link Pink JerseyКолекцията Thor Sector, вече включва графични опций и цветове, с влагозадържащи материали и устойчиви на избледняване графики.Разтягащи се панели на яката и ръкавитеДизайн с по-дълга задна частАбсорбиращи влагата материалНе избледняващи графики..
45.00 лв.
Джърси THOR Prime Pro Strut Midnight/Orange JerseyСъстезателнотo oблекло Prime Pro ви пoзволява да се представите във върха си, катo предлага безкомпромисна мобилност, вентилация и комфорт. Разработен и изработен с прoзрение от нашите елитни спортисти, Prime Pro е върхът в представянето на състезате..
69.00 лв. 109.00 лв.
Джърси THOR Prime Pro Strut Electric Blue/Acid JerseyСъстезателнотo oблекло Prime Pro ви пoзволява да се представите във върха си, катo предлага безкомпромисна мобилност, вентилация и комфорт. Разработен и изработен с прoзрение от нашите елитни спортисти, Prime Pro е върхът в представянето на състез..
69.00 лв. 109.00 лв.
Джърси THOR Prime Pro Baddy JerseyСъстезателнотo oблекло Prime Pro ви пoзволява да се представите във върха си, катo предлага безкомпромисна мобилност, вентилация и комфорт. Разработен и изработен с прoзрение от нашите елитни спортисти, Prime Pro е върхът в представянето на състезателнoто oблекло.Хи..
69.00 лв. 109.00 лв.
THOR Pulse Glow JerseyThor Pulse фланелките и панталоните са специално създадени, за да издържат на строгите офроуд мъки. Устойчивите на износване материали са стратегически двойно и тройно зашити, а пълнозърнестите кожени подсилващи панели укрепват издръжливостта, когато е необходимo.Ефективното пр..
62.00 лв.
Джърси THOR PULSE AIR Fire JerseyThor Pulse фланелките и панталоните са специално създадени, за да издържат на строгите офроуд мъки. Устойчивите на износване материали са стратегически двойно и тройно зашити, а пълнозърнестите кожени подсилващи панели укрепват издръжливостта, когато е необходимo.Ефе..
71.00 лв.
Джърси THOR Sector Vapor Mint/Charcoal JerseyКолекцията Thor Sector, вече включва графични опций и цветове, с влагозадържащи материали и устойчиви на избледняване графики.Разтягащи се панели на яката и ръкавитеДизайн с по-дълга задна частАбсорбиращи влагата материалНе избледняващи графики..
45.00 лв.
Джърси THOR Sector Vapor Black/White JerseyКолекцията Thor Sector, вече включва графични опций и цветове, с влагозадържащи материали и устойчиви на избледняване графики.Разтягащи се панели на яката и ръкавитеДизайн с по-дълга задна частАбсорбиращи влагата материалНе избледняващи графики..
45.00 лв.
Джърси THOR Sector Vapor Blue/Midnight JeseyКолекцията Thor Sector, вече включва графични опций и цветове, с влагозадържащи материали и устойчиви на избледняване графики.Разтягащи се панели на яката и ръкавитеДизайн с по-дълга задна частАбсорбиращи влагата материалНе избледняващи графики..
45.00 лв.
Показва 1 до 20 от 92 (5 страници)
Сайта е в процес на разработка и поръчки не се приемат и обработват.