МЕНЮ
Количка

ALPINESTARS

ПРОТЕКТОРНА ЯКА ALPINESTRS BIONIC NECK SUPPORT TECH 2 - Черна
НОВ
ПРОТЕКТОРНА ЯКА ALPINESTRS BIONIC NECK SUPPORT TECH 2 Bionic Tech 2 е конструиран от усъвършенствано високоефективно влакнесто полимерно съединениеПълен дизайн на фейслифт и техническо надграждане, включително ново олекотено подплащане отзад и на гърдите и актуализиран дизайн на щитСтруктурна ц..
586.00 лв.
ПРОТЕКТОРНА ЯКА ALPINESTRS Bionic Neck Support Tech 2 - Жълта
НОВ
ПРОТЕКТОРНА ЯКА ALPINESTRS Bionic Neck Support Tech 2Bionic Tech 2 е конструиран от усъвършенствано високоефективно влакнесто полимерно съединениеПълен дизайн на фейслифт и техническо надграждане, включително ново олекотено подплащане отзад и на гърдите и актуализиран дизайн на щитСтруктурна цялост ..
586.00 лв.
НАЛАКЪТНИЦИ Alpinestars Sequence Elbow Guards - Anthracite/Fluo Yellow
НОВ
НАЛАКЪТНИЦИ Alpinestars Sequence Elbow Guards - Anthracite/Fluo YellowЛека хибридна защита на лакътя с висок комфорт и максимална дишане за всички стилове на каранеShell е изграден от високоефективна смес от полимерен материал за оптимизирана гъвкавост и свойства за спестяване на теглоЕдинично инжек..
115.00 лв.
НАЛАКЪТНИЦИ ALPINESTRS Bionic Plus Knee Protectors
НОВ
НАЛАКЪТНИЦИ ALPINESTRS Bionic Plus Knee ProtectorsАсиметричната и лека ергономична конструкция на панела предлага разширени защитни повърхности за намаляване на въртенето.Двойна система за затваряне на каишка на протектори за лакътя, специално проектирана да предлага повече комфорт и настройка, с го..
68.00 лв.
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS SX-1 v2 Knee Protectors
НОВ
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS SX-1 v2 Knee ProtectorsИзключително леката защита на коляното с голяма защитна зона предлага на ездачите най-дишащото и леко защитно решение за всички стилове на каранеГорната и долната рамки са изградени от високоефективна смес от полимерен материал за оптимизирани нива на гъв..
184.00 лв. 194.00 лв.
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS Bionic-7 Knee Braces - SET
НОВ
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS Bionic-7 Knee Braces - SETОтличава се с лека хибридна рамкова конструкция от въглеродни композитни ядра, прекалено инжектирани с усъвършенстван полимер, подсилен с влакнаИновативният дизайн и оптимизираното използване на материалите на конструкцията на рамката на екзоскелета пр..
879.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS BIONIC-10 CARBON KNEE BRACE - Ляв
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS BIONIC-10 CARBON KNEE BRACE Отличава се с лека хибридна рамкова конструкция от въглеродни композитни ядра, прекалено инжектирани с усъвършенстван полимер, подсилен с влакнаИновативният дизайн и оптимизираното използване на материалите на конструкцията на рамката на екзоске..
569.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic-10 Carbon Knee Brace - Десен
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic-10 Carbon Knee BraceОтличава се с лека хибридна рамкова конструкция от въглеродни композитни ядра, прекалено инжектирани с усъвършенстван полимер, подсилен с влакнаИновативният дизайн и оптимизираното използване на материалите на конструкцията на рамката на екзоскелета п..
569.00 лв.
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS Bionic Action Knee Protectors
НОВ
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS Bionic Action Knee ProtectorsЗдрави защитни конструкции и подложки за поглъщане на удари за оптимални нива на защитаСилно ергономичният дизайн подобрява рационализирането, като същевременно осигурява решаваща защита за MX и офроуд каранеАсиметричната и лека ергономична конструк..
58.00 лв.
КОЛАН ALPINESTARS Sequence Black Red Kidney Belt
НОВ
КОЛАН ALPINESTARS Sequence Black Red Kidney BeltЕргономично проектиран за максимална стабилност на гръбначния стълб и долната част на гърба.Леката и гъвкава конструкция на долната част на гърба осигурява перфектния баланс на опора, защита срещу удар и гъвкавост за най-висок комфорт при каране.Структ..
68.00 лв.
КОЛАН ALPINESTARS Saturn Kidney Belt
НОВ
КОЛАН ALPINESTARS Saturn Kidney BeltЕргономичният дизайн предлага максимална стабилност на торса и долната част на гърбаЛека, гъвкава конструкцияПодсилен главен панел TPRПрезрамките за талия са с мрежеста вложка за вентилацияДвойно затваряне на талията за перфектно прилепване..
78.00 лв.
ЕКИП ALPINESTARS 2021 SUPERTECH BLAZE
НОВ
ALPINESTARS 2021 SUPERTECH BLAZEКонструирана  форма на изпълнение, предназначена за агресивно каране и професионални нива на движение, гъвкавост и комфорт. Съставът на текстилните влакна е специално разработен от Alpinestars за високи механични свойства, включително здравина, еластичност и..
525.00 лв.
ЕКИП Alpinestars Techstar Factory 2021 - Anthracite-Orange-White
НОВ
Alpinestars Techstar Factory 2021 Combo - Anthracite / Orange / WhiteTechstar Factory S21 Офроуд ДжърсиНов дизайн, който предлага подобрено прилягане и намалена конструкция на материала.Основно 215 g шаси от трикотажна материя се отличава с нов модел за подобрен комфорт на ездача и свобода на движен..
465.00 лв.
ЕКИП ALPINESTARS RACER TACTICAL MX DESERT-CAMO-NEON
НОВ
ALPINESTARS RACER TACTICAL MX DESERT-CAMO-NEONХарактеристики на Джърси:• Лека, влагозадържаща и трайна конструкция от основна тъкан от поли-стреч мрежа.• По-дълъг разрез в задната част за съвместимост с панталони Alpinestars MX.• Конструкцията с опъната яка на врата предлага перфектно прилепване и в..
352.00 лв.
ЕКИП Alpinestars Racer Tactical MX Desert-Camo-White
НОВ
Alpinestars Racer Tactical MX Desert-Camo-WhiteХарактеристики на Джърси:• Лека, влагозадържаща и трайна конструкция от основна тъкан от поли-стреч мрежа.• По-дълъг разрез в задната част за съвместимост с панталони Alpinestars MX.• Конструкцията с опъната яка на врата предлага перфектно прилепване и ..
352.00 лв.
ДЕТСКА ЯКА ALPINESTARS Youth Neck Support
НОВ
ДЕТСКА ЯКА ALPINESTARS Youth Neck SupportКомпактен, лесен за използване дизайн за деца на възраст 8-14 годиниЕргономичен дизайн и конструирана форма за идеално прилягане с Alpinestars A-5 SЛявата и дясната твърда рамка са направени от комбинация от полимерна смес с вътрешния гладък ръб, направен от ..
79.00 лв.
ДЕТСКА ЯКА ALPINESTARS Youth Neck Support - Жълта
НОВ
ДЕТСКА ЯКА ALPINESTARS Youth Neck SupportКомпактен, лесен за използване дизайн за деца на възраст 8-14 годиниЕргономичен дизайн и конструирана форма за идеално прилягане с Alpinestars A-5 SЛявата и дясната твърда рамка са направени от комбинация от полимерна смес с вътрешния гладък ръб, направен от ..
235.00 лв.
КАСКА ALPINESTARS SUPERTECH M8 TRIPLE
НОВ
ALPINESTARS SUPERTECH M8 TRIPLE- MIPS (Многопосочна система за защита от удар)- Подвижен и миещ се интериор Coolmax- Съвместим със система за хидратация- Double-D система за закрепване с по-широка каишка от обикновено, 26 ммDOT & ECE 22-05 Одобрени за употреба в целия свят.Тегло: 1300 грама (+ -..
939.00 лв. 979.00 лв.
ПРОТЕКТОРЕН КЛИН ALPINESTARS Sequence Pro Shorts
НОВ
ПРОТЕКТОРЕН КЛИН ALPINESTARS Sequence Pro ShortsСъздаден за целодневен комфорт при каранеОсновната конструкция от технически еластан е силно дишаща и запазва формата си в комбинация с опънати панели от платОтстрани има термоформована подложка с допълнителна перфорирана вискоеластична пяна отдолуСтра..
185.00 лв.
ПРОТЕКТОРЕН КЛИН ALPINESTARS Bionic Freeride Shorts
НОВ
ПРОТЕКТОРЕН КЛИН ALPINESTARS Bionic Freeride ShortsLycra® / мрежеста основа на конструкциятаИзработени с вентилирана пяна, подложка на бедрата и опашната костТвърдите полиуретанови (PU) вложки подсилват областта на бедрото и опашната кост за допълнителна устойчивост на удар и абразия..
176.00 лв.
Показва 1 до 20 от 50 (3 страници)
Сайта е в процес на разработка и поръчки не се приемат и обработват.