МЕНЮ
Количка

РИЗНИЦИ

ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Nucleon KR-3 Back Protector
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Nucleon KR-3 Back ProtectorРазработен в три измерения от кръста до рамото, за да покрие всички размери на тялотоРешетъчната структура на задната обвивка е изработена от високоефективна смес от полимерен материал за оптимизирана гъвкавост и отлични свойства за спестяване на тегл..
369.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE RED
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS NUCLEON KR-2 BLACK SMOKE REDИзключително лек, силно дишащ и включващ подсилена защита, този протектор за гръб е оптимизиран за комфорт при по-дълги пътуванияИновативно сливане на енергопоглъщаща вискоеластична мемори пяна с шарнирна защита на прешленитеNucleon KR-2 е гъвкав и е..
235.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Sequence Protection
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Sequence ProtectionВложката за протектор за гръб е изработена от високоефективна смес от полимерен материал за оптимизирана гъвкавост и отлични свойства за спестяване на тегло.Всички вложки са силно перфорирани за максимална дишане и вентилация на въздуха.Еднократно инжектирани..
419.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Sequence Chest Protector
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Sequence Chest ProtectorИзработена от високоефективна лека смес от термоформован материал, която е мека и гъвкава, но предлага същата защита като защитата с твърда обвивкаХарактеризира се с перфорационни зони и въздушен канал за отлична дишане и вентилацияСилно износоустойчивИз..
289.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS BIONIC PLUS
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS BIONIC PLUSОсновната конструкция от еластан с опъната мрежа е силно дишаща и запазва форматаПерфорираните задни панели разполагат с трислойна EVA композитна подложка за добро поглъщане на удариНамалена материална конструкция на подмишниците и раменете за вентилация и спестяване..
349.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic Chest Protector
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic Chest ProtectorПлочите разполагат с вградена решетъчна технология под черупките, която поглъща и разсейва силите на удараПозволява по-голяма гъвкавост и вентилация на въздуха, като същевременно намалява теглотоИзграден от високоефективна смес от полимерен материал за опт..
289.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS BIONIC ACTION
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS BIONIC ACTIONЛек защитен протектор с висока регулируемост и максимална дишанеПротектор за гръб, разработен в три размери от кръста до рамото, за да покрие всички размери на тялотоВсички черупки са изградени от високоефективна смес от полимерен материал за оптимална гъвкавост ..
312.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic Tech v2
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic Tech v2Разтеглива материя с тънко прилепване за удобно прилепване.Разполага с плаващ, добре вентилиран и гъвкав твърд протектор за гърди с гъвкави странични крила, които се адаптират към тялото на ездача.Централен преден цип за по-добро прилепване и лекота на обличане.До..
489.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic Action Chest Protector
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic Action Chest ProtectorПротекторът за гърди Cell Technology се отличава със силно перфорирана обвивка за високи нива на вентилация и защитаГъвкавата страна се адаптира към формата на тялото на ездачаРазполага с протектор за гръб Cell Technology с флексиен канал за по-голя..
194.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS A-10 Full Chest Protector
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS A-10 Full Chest ProtectorДефлекторните плочи разполагат с вградена решетъчна технология под черупките, която поглъща и разсейва силите на удараКлетъчната система с мрежова технология позволява по-голяма гъвкавост и вентилация на въздуха, като същевременно позволява значително н..
449.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS A-1 Plus Chest Protector
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS A-1 Plus Chest ProtectorСвалящи се раменни подложки и протектор за гръб за високи нива на персонализиранеКаменните щитове и предпазителите на гърба са изградени от високоефективна полимерна смес за оптимизирана гъвкавост и отлично спестяване на теглоПластмасовите обвивки на про..
254.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS A-1 Roost Guard
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS A-1 Roost GuardEN 14021: 2003Каменните щитове и протекторите за гръб са изработени от високоефективна смес от полиматериали за оптимизирана гъвкавост и отлично спестяване на теглоСпастичните черупки на протектора са перфорирани за максимална дишаща и охлаждаща вентилацияРегулир..
214.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS A-4 Max Chest ProtectorТройният протектор за гърди се отличава със силно перфорирана вложка за поглъщане на удари за високи нива на вентилация и защитаПодвижни подложки за рамене за високи нива на персонализиранеПластмасовите обвивки на протектора са перфорирани за максимална д..
312.00 лв.
Протекторна Жилетка ACERBIS Plasma Level 2Инoвативни мнoгослойни меки матeриали с висoка абсoрбция на удари предлагат вeнтилация, защита, лeкота и гъвкавoстПрoтекторите за гърди, кoито се адаптират към тялoто, предлагат по-добра защита срещу удaри и по-добра адаптация на тялотоИнoвативният дизайн съ..
359.00 лв.
ПРОТЕКТОРНА МОТО ЖИЛЕТКА SHOT ULTRALIGHT BLACKГръден протекторЗащитни протекти в термокомпресирана пяна с висока плътностСертефикати EN1621-2 и EN14021..
249.00 лв. 276.00 лв.
ПРОТЕКТОРНА ЖИЛЕТКА SHOT OPTIMAL BLACKАнатомична лека и тънкаДълги ръкави за къси ръкавициМека вентилирана мрежа за оптимален комфортЗащитни протектори на гърба, лактите и раменете в термокомпресирана пяна с висока плътностГръден  инжектиран протекторЕластичен коланСертефикати EN1621-2 и EN1402..
198.00 лв.
ПРОТЕКТОРНА ЖИЛЕТКА SHOT INTERCEPTOR BLACKАнатомичен рaзрезПoдвижни протектoри за лaктиГумени лепенки и отпечатъци от финализиранеРегулируeми еластични кaишки за по-добрo прилягaнеПoдвижните прeдни и задни чaсти осигуряват нeзависимо движениe на тялoтоПoдвижна заднa черупка (включително бъбречен кол..
279.00 лв. 310.00 лв.
ПРОТЕКТОРНА ЖИЛЕТКА SHOT ANATOMIC BLACKАнaтомична лекa и тънкaДълги ръкaви за къси ръкaвициМекa вентилирaна мрежа зa оптимaлен кoмфортЗaщитни протектори на гърбa, лактите и раменете в тeрмокомпресирана пяна с висoка плътностГръдeн  инжектирaн прoтекторЕластичен коланСeртефикати EN1621-2 и EN140..
249.00 лв. 276.00 лв.
ПРОТЕКТОРНА ЖИЛЕТКА SHOT AIRLIGHT EVO BLACKАнатомична лека и тънкаДълги ръкави за къси ръкавициМека вентилирана мрежа за оптимален комфортЗащитни протектори на гърба, лактите и раменете в термокомпресирана пяна с висока плътностГръден  инжектиран протекторЕластичен коланСертефикати EN1621-2 и E..
266.00 лв. 296.00 лв.
Протекторна ризница O'NEAL BP Лека и удобна ризница4 лентова мрежа от ликра за по-добра вентилация и по-добро прилепване към тялотоIPX® протектори на раменете, лактите и гърбътСертифицирана по EN1621Отвори в областта на лактите за по-голяма гъвкавостСваляеми протектори на лактите, раменете и гъ..
339.00 лв.
Показва 1 до 20 от 22 (2 страници)
Сайта е в процес на разработка и поръчки не се приемат и обработват.