МЕНЮ
Количка

НАКОЛЕНКИ / НАЛАКЪТНИЦИ


НАЛАКЪТНИЦИ Alpinestars Sequence Elbow Guards - Anthracite/Fluo Yellow
НОВ
НАЛАКЪТНИЦИ Alpinestars Sequence Elbow Guards - Anthracite/Fluo YellowЛека хибридна защита на лакътя с висок комфорт и максимална дишане за всички стилове на каранеShell е изграден от високоефективна смес от полимерен материал за оптимизирана гъвкавост и свойства за спестяване на теглоЕдинично инжек..
115.00 лв.
НАЛАКЪТНИЦИ ALPINESTRS Bionic Plus Knee Protectors
НОВ
НАЛАКЪТНИЦИ ALPINESTRS Bionic Plus Knee ProtectorsАсиметричната и лека ергономична конструкция на панела предлага разширени защитни повърхности за намаляване на въртенето.Двойна система за затваряне на каишка на протектори за лакътя, специално проектирана да предлага повече комфорт и настройка, с го..
68.00 лв.
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS SX-1 v2 Knee Protectors
НОВ
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS SX-1 v2 Knee ProtectorsИзключително леката защита на коляното с голяма защитна зона предлага на ездачите най-дишащото и леко защитно решение за всички стилове на каранеГорната и долната рамки са изградени от високоефективна смес от полимерен материал за оптимизирани нива на гъв..
184.00 лв. 194.00 лв.
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS Bionic-7 Knee Braces - SET
НОВ
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS Bionic-7 Knee Braces - SETОтличава се с лека хибридна рамкова конструкция от въглеродни композитни ядра, прекалено инжектирани с усъвършенстван полимер, подсилен с влакнаИновативният дизайн и оптимизираното използване на материалите на конструкцията на рамката на екзоскелета пр..
879.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS BIONIC-10 CARBON KNEE BRACE - Ляв
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS BIONIC-10 CARBON KNEE BRACE Отличава се с лека хибридна рамкова конструкция от въглеродни композитни ядра, прекалено инжектирани с усъвършенстван полимер, подсилен с влакнаИновативният дизайн и оптимизираното използване на материалите на конструкцията на рамката на екзоске..
569.00 лв.
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic-10 Carbon Knee Brace - Десен
НОВ
ПРОТЕКТОР ALPINESTARS Bionic-10 Carbon Knee BraceОтличава се с лека хибридна рамкова конструкция от въглеродни композитни ядра, прекалено инжектирани с усъвършенстван полимер, подсилен с влакнаИновативният дизайн и оптимизираното използване на материалите на конструкцията на рамката на екзоскелета п..
569.00 лв.
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS Bionic Action Knee Protectors
НОВ
НАКОЛЕНКИ ALPINESTARS Bionic Action Knee ProtectorsЗдрави защитни конструкции и подложки за поглъщане на удари за оптимални нива на защитаСилно ергономичният дизайн подобрява рационализирането, като същевременно осигурява решаваща защита за MX и офроуд каранеАсиметричната и лека ергономична конструк..
58.00 лв.
Наколенки THOR Force XP Knee ЧерниThor Force XP с полиетиленoв предпазител за коляното и разширено покритие на бедрото, са комбинирани с перфорирана конструкция от Airprene и двоен шарнир за коляното за максимална защита и максимален комфорт.Перфорирано въздушнo шаси за опора и сигурно прилепванеУдъ..
204.00 лв. 215.00 лв.
Наколенки THOR Force XP Knee ЧервениThor Force XP с полиетиленoв предпазител за коляното и разширено покритие на бедрото, са комбинирани с перфорирана конструкция от Airprene и двоен шарнир за коляното за максимална защита и максимален комфорт.Перфорирано въздушнo шаси за опора и сигурно прилепванеУ..
204.00 лв. 215.00 лв.
Наколенки THOR Quadrant Knee GuardThor Quadrant Knee Guards са инжекционно формована броня за коляно за покритие на удара. Изградени от лека пяна, която осигурява комфорт и покритие и две еластични ленти осигуряващи сигурно прилепване.Формована броня за коляно / пищял от 2 частиЗашита пяна от патела..
60.00 лв.
Наколенки THOR Sector GP Knee GuardПротектор на THOR Sector GP за коляно ниво 1, конструиран за намаляване на предаването на енергия от удар в областта на коляното.Level 1 – протектор проектуран да намали разпространението енергията на удараУстойчиви полипропиленови панели за коляно и пищялДва регул..
42.00 лв.
НАКОЛЕНКИ THOR Sector Knee GuardSector Knee Guards са с двойни ограничаващи презрамки, за да ги държат на място и осигуряват сигурно прилепване. Инжекционно формованите панели на коляното и пищяла са изработени от траен полипропилен за дълголетие.Устойчиви полипропиленови формовани панели за коляно ..
32.00 лв.
Наколенки Leatt Dual Axis БелиНаколенки  Dual Axis  на  Leatt  са удобни, добре вентилирани с две шарнирни точки, което осигурява по-добро прилепване към крака и улеснява движенията. Dual Axis  покриват цялото коляно дори при напълно сгънат крак. Високо ниво на защита от уда..
189.00 лв.
Наколенки Acerbis Impact Evo 3.0 ЧерниЗащита на коляното, пищяла и бедрената кост от пластмаса и EVA подплата.Вентилационни отвори за увеличаване на вентилацията на коляното и пищяла.Предварително оформен, асиметричен дизайн за удобство и прилягане.Система с двойно завъртане за улесняване на движени..
115.00 лв.
Наколенки Acerbis Impact Evo 3.0 Black/YellowЗащита на коляното, пищяла и бедрената кост от пластмаса и EVA подплата.Вентилационни отвори за увеличаване на вентилацията на коляното и пищяла.Предварително оформен, асиметричен дизайн за удобство и прилягане.Система с двойно завъртане за улесняване на ..
115.00 лв.
Налакътник O'NEAL DIRT GUARD BLACK Удобни и леки налакътнициIPX - протекторна пянаВисока плътност по лакътяИзработени от попиващ и дишащ неопренДопълнителен плат за по-трудно прокъсване при паданеVelcro лепенки за по-добро пристягане към ръкатаСертифициран CE EN 1621-1Възможност да се носят и п..
79.00 лв.
Наколенки O’NEAL PUMPGUN MX Carbon Look KneeЛеки и добре проветривиС чупеща става за по-голям комфорт и удобствоИзработени от шприцована пластмасаКарбонови покритие за по-добра защита3бр. регулируеми Velcro® ремъци осигуряващи плътно прилепванеСЕ СертификатАрт: № 0256-206Размер: Универсален..
99.00 лв.
Наколенки O’NEAL PRO III Carbon Look Knee GuardУдобна карбонова наколенкаДва регулируеми Velcro® ремъкаРазмер: УниверсаленСертифицирани по EN 1621-1Арт. № 0251-201..
59.00 лв.
Наколенки O'NEAL SUPERFLY BLACKМатериал Flyknit за максимален комфорт и удобство по време на каранеУдобни и при дълги пътуванияКомпактни наколенки удобни за съхранениеIPX® протекторДостатъчно тънъки за да се носят под панталонДишаща и бързо съхнеща материяДопълнителна вентилация в задната част на ко..
79.00 лв.
Наколенки O'NEAL SINNER KEVLAR BLACK/NEONIPX® протекторМек протектор при носене, и се втвърдява в случай на удар.Цип за по-лесно слагане и свалянеЛесни за носене под панталониДишащ и бързо съхнещ материалЗахващане чрез Velcro®Сертификат EN 1621-1..
199.00 лв.
Показва 1 до 20 от 24 (2 страници)
Сайта е в процес на разработка и поръчки не се приемат и обработват.